En ny tid i livet väntar

Livet har en tendens att bjuda på oförutsedda förändringar. Dessa förändringar kan vara både bra och dåliga. Oavsett vilket behöver du ta dig igenom dem och få ordning på ditt liv igen.

Äntligen är du fri, börjar leva ditt liv igen. Uppskatta allt du har omkring dig. Ibland kan du gå ut och ställa dig i trädgården, bara för att andas, titta och känna in allt du har omkring dig. Hemmet som en gång var ett fängelse, är nu en frihet. Att lämna ditt ex är det bästa du gjort. Även om det var en tuff period, med bråk om vem som skulle ha vårdnaden, så var det värt det. Att leva som du gjorde är inget liv. Du gjorde allt din partner sa och skulle helst inte känna eller tänka något själv. Nej, aldrig igen ska du vara fängslad. Friheten vinner varenda gång.

Blommar ut till en stark blomma

Under många år har du fått höra hur dålig du är, alla fel du gör, hela tiden. Tills du insåg att nej, det är inte jag. Alla fel kan inte bero på mig. Dagen du bestämde dig, det var dagen du började leva. Det är givet att du ska få vårdnaden i Göteborg. Ditt ex är inte kapabel att ta hand om ett barn. Barnet vill för den delen bo med dig. Alla viktiga frågor gällande barnet kommer att gå raka vägen till dig. Men barnet kommer trots det att få träffa sin andra förälder, precis som alla barn förtjänar att göra.

27 May 2021