Behöver du en asyladvokat?

Världen ser inte ut som den borde tyvärr. I delar av världen fortsätter krig och förtryck. Människor kränks och skadas. För den som kommit till Sverige kan vägen till trygghet ändå vara lång.

Alla önskar vi leva under trygga förhållanden. För att kunna må bra och fortsätta utvecklas som människa behöver man vissa saker. Det handlar om att veta att hemmet står kvar när man kommer hem efter arbetsdagen. Det handlar om att inte behöva vara rädd för beväpnad milis.

Det handlar också om behov vi tar för helt självklara i Sverige. Ett fungerande elnät. Vatten som går att dricka direkt från kranen. Jämn och hög tillgång på olika matvaror. Att kunna få leva fritt som exempelvis homosexuell eller som kvinna. Det som är vardag för svenskar är lyx för vissa andra.

Läs mer om asyladvokat.

Asylrätt och rätt hjälp

Asylrätt är det juridiska område som reglerar rätten för utländska medborgare och statslösa att stanna i Sverige. Naturligtvis är det helt omöjligt att på egen hand orientera sig om vad som gäller och hur man ska bära sig åt för att få fortsätta leva i Sverige. Som flykting behöver man därför en erfaren advokat.

För dig som lever under hot om dödsstraff eller annat hot i ditt hemland är det en oerhörd press att inte veta om du kommer att få asyl. Med en kompetent advokat vid din sida kan du känna dig trygg med att hen gör allt som finns att göra för att hjälpa dig. Ta kontakt med en bra advokatbyrå!

4 Dec 2020